Notícies

Eduard Güell i Alba Conejero, Campions de Catalunya Sub-13

El tennista del CT de La Salut, Eduard Güell i la jugadora del CST Cunit, Alba Conejero, es van proclamar campions de Catalunya Sub-13, una competició disputada al llarg de la passada setmana a les pistes del CT Mollet.

Güell, tercer favorit, va derrotar a la final al també jugador del CT de La Salut, el mallorquí David Català, quart cap de sèrie, per 6/3, 4/6 i 6/3.

A les semifinals, el de Roses va superar al tennista del CT Canet-1971, Hugo Pascual, onzè cap de sèrie, per 6/2 i 6/2, mentre que Català es va desfer en aquesta penúltima ronda del jugador del RCT Barcelona-1899, Albert Roglan, sisè favorit,  per 6/1 i 6/0.

Pel que fa a la competició femenina, el títol va ser per a la tennista del CST Cunit, Alba Conejero, tercera favorita, que es va imposar a la final a la jugadora del CT Tarragona, Anna Bullo, que no era cap de sèrie, per 6/3 i 6/1.

Per arribar a la final, Alba Conejero va derrotar en semifinals a la seva germana bessona, Laia, segona cap de sèrie, per 4/6, 6/3 i 7/5. Per la seva part, Bullo, que en primera ronda havia sorprès a la màxima favorita, la tennista del CE Hispano Frances, Nadia Madroñal, en derrotar-la per 6/0 i 6/1, va superar en semifinals a la cinquena cap de sèrie, Marina Bassols, del CT Blanes, per 6/3 i 6/4.

També es va disputar la prova de dobles masculins de la que es van proclamar campions els jugadors del CT de La Salut, Pol Amorós i Jan Pallarès, màxims favorits, en derrotar per 6/2 i 6/4 als segons caps de sèrie, Pol Fernández, del CT de La Salut i Pol Feuillerat, del Nou Tennis Belulla.

Edu Güell, DavidCatalà, Alba Conejero i Anna Bullo.

Share