Notícies

Eduard Güell, finalista del torneig internacional “La Balle Mimosa”

El tennista del CT de La Salut, Eduard Güell, va arribar a la final del “XIX Torneig internacional “La Balle Mimosa – Loire Atlantique”, una competició per a jugadors de 13 anys que es va disputar a lo localitat francesa de Nantes.

El de Roses, quart cap de sèrie, no va poder posar la cirereta a la seva gran actuació i va caure a la final davant el màxim favorit, el francès Wolfang Olivier, que es va imposar per 7/6(6) i 6/2.

Per arribar a la final Güell va eliminar a semifinals, al segon favorit, el també francès Louis Tessa, per 6/2 i 7/5.

El català si que va aconseguir el títol de dobles que va conquerir formant parella amb el seu company de club, el menorquí David Català, en imposar-se a la final a la parella formada pels canadencs Victor Krustev i Benjamin Sigouin, per 6/2 i 7/5.

En la competició individual, David Català va perdre en primera ronda davant el francès Pierre Luquet que es va imposar per 6/0, 5/7 i 6/3 i va jugar el quadre de consolació que acabaria guanyant.

Pel que fa a la competició femenina, l’única catalana participant va ser la jugadora del CT de La Salut, Alba Cortina, que va caure en segona ronda en perdre amb la francesa Sofia Rolland-Estrada per 6/0 i 6/2.

Edu Güell (dreta), subcampió del Torneig Internacional "La Balle Mimosa".

Share