Notícies

Eduard Güell, campió de “Les petites princes du lac d’Annecy”

El tennista català del CT de La Salut, Eduard Güell, es va proclamar campió del torneig “Les petits princes du lac d’Annecy”, una competició que està considerada la més prestigiosa del món per a jugadors sub-13 i que es celebra a l’esmentada localitat francesa.

El tennista de Roses, segon favorit, va derrotar a la final al seu company de club, el menorquí David Català, vuitè cap de sèrie, per 4/6, 6/2 i 6/1, en el que va representar la gran culminació de l’excel·lent actuació dels nostres jugadors.

Per arribar a la final, Güell va derrotar als francesos Brosset, Avakian, Llambias i Tessa, jugadors que no eren a la llista de favorits.

Per la seva banda, Català va eliminar a quarts de final al màxim favorit, el francès Wolfang Olivier, en derrotar-lo per 6/3, 5/7 i7/5 i en semifinals al cinquè favorit, l’italià Guian Marco Moroni, per 6/4 i 7/5.

Tots dos junts, com a primers favorits,  van disputar les semifinals del torneig de dobles on van caure derrotats davant la parella formada pels italians Calvano i Moroni per 7/5 i 6/4.

A la competició femenina va participar la també jugadora del CT de La Salut, Alba Cortina, que va caure en primera ronda davant la francesa Carla Hassaine per 6/3 i 6/4.

Aquesta prestigiosa competició ha vist pasar per la seva historia a jugadors com ara Roger Federer, Tomy Haas, Juan Carlos Ferrero, Tommy Robredo, Amelie Maresmau i Justine Henin, per citar algun dels més populars. El darrer tennista espanyol en aconseguir el títol va ser el valencià Carlos Boluda que el va guanyar l’any 2005.

Pel fet d’haver aconseguir el títol, Güell ha estat premiat amb una estada a la prestigiosa acadèmia de tennis de Justin Henin a Bélgica.

Eduard Güell, campió de "Les petits princes du lac d'Annecy"

Share