Notícies

Eduard Coronado i Aran Teixidó es proclamen Campions de Catalunya aleví 2013

Aquest mes de maig ha finalitzat el campionat de Catalunya Aleví, tant en les proves d’individual com de dobles i mixtes.

Les condicions meteorològiques d’aquests últims mesos, han fet que s’hagués d’endarrerir la data fixada de les finals, però això no ha impedit veure el bon nivell que hi ha entre els/les tennistes catalans/es en aquestes generacions dels anys 2001 i 2002.

Pel que fa al quadre masculí, Eduard Coronado (primer cap de sèrie) es va adjudicar la final al vèncer a David Puigdemasa (segon cap de sèrie) per un resultat de 62 61. Amb aquesta victòria, el jove jugador del RCT Barcelona, demostra el gran estat de forma, doncs ha aconseguit en aquest 2013 vèncer el Campionat de Catalunya Aleví, així com alguns dels tornejos nacionals més importants de la seva categoria. Destacable també ha estat el paper de David Puigdemasa del CN Sant Cugat que fins la final no va cedir cap set.

Pel que fa al quadre femení, la jugadora del CT Lleida Aran Teixidó es va proclamar campiona al vèncer en una gran final a Maria Pagès del Cercle Sabadellès.

Ambdues jugadores han dut a terme un torneig extraordinari, doncs a més de no perdre cap set fins la gran final, varen demostrar en totes les jornades una solidesa i una superioritat molt grans. La final es va resoldre a favor de la jugadora lleidatana per un resultat de 62 63.

A més de les proves individuals, es varen jugar els dobles masculins, femenins i mixtes:

DOBLE MASCULÍ:

B.Pujol – D. Puigdemasa vencen a J. Plans – B. Miralles 64 64

DOBLES FEMENÍ:

C. de Santiago – A. Ferrer vencen a A. Plana – G. Del Val 63 26 14-12

DOBLES MIXTE:

N. Larrinaga – N. Viladevall vencen a G. Del Val – J. Llatse 61 63

Share