Notícies

Edició de luxe de la 50a edició del Campionat Gironí absolut individual

Les pistes del CT Girona acolliran del 4 d’octubre i fins el 16 de novembre la 50a edició del campionat gironí individual absolut, sent el primer torneig en assolir aquest aniversari. Un total de 20 clubs s’han afegit a la celebració, aportant jugadors en el torneig, que ha assolit una inscripció rècord en aquest segle, amb un total de 64 inscrits (46 masculins i 18 femenins).

A banda hi ha oberta la inscripció a les proves de dobles (masculins, femenins i mixtes), pel que de segur aquesta inscripció augmentarà ostensiblement. Un altre dels al·licients del torneig el trobem en els premis que s’hi reparteixen, ja que els campions de les proves individuals s’enduran dues entrades per a assistir a la propera edició del torneig de Grand Slam Rolland Garros. I els finalistes per a l’Open 500 Comte de Godó de Barcelona.

A més, tots els inscrits rebran una gorra commemorativa del torneig, i entraran en el sorteig el dia de les finals de diferents premis. Un luxe per vestir amb tots els honors aquesta edició del primer torneig gironí que arriba als 50 anys d’història. En els següents documents podreu consultar els quadres axií com els horaris per aquest cap de setmana 4-5 octubre, en el que es disputaran partits de primera i segona ronda de la fase prèvia masculina.

Quadres (clica)

Ordre de joc (clica)

logo dgt

Share