Notícies

Domini local al torneig internacional de veterans del Club Esportiu Valldoreix

Les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix han acollit aquest cap de setmana l’onzena prova del circuit mundial de veterans ITF Sèniors a Espanya, amb domini dels jugadors locals que han signat un ple a les 14 categories individuals en joc, nou masculines i cinc femenines.

Marc Padró es va anotar la victòria en la categoria +35 després de guanyar una lligueta de grup per davant d’Antonio Cano. Sergio Sanjosé es va imposar en +40 davant Magi Masip per 6-2, 5-7 i 6-0. Manolo Arroyo va confirmar els pronòstics en +50 davant Sigfried Beck per un doble 6-0 i, Francisco Javier Montoliu es va anotar la lligueta de +55 per davant de Víctor Román.

A la prova +60, Luis Solana superava al primer favorit Joan Dou per un doble 6-0, i en +65 Eduard Oliveras vencia en la final a Jacques Brunschvicg per 6-3 i 6-4. Jaume Beltran s’imposava a +70 per davant de José Jiménez i Antonio Carreño en +75 davant Manuel González.

En les categories femenines Gisela Riera es va imposar en +35 per davant de la israeliana Michal Bareket, Marta Pérez Gui a +40 davant Sandra Fernández, i Patricia Armet en +50 davant Rosana Roldán. Van completar el palmarès Rosa M. Togores a +55 i Mercedes Guix a +60, per davant de Mª Luisa Rexach i Maribel Elías, respectivament.

Share