Domini italià al Ciutat de Barcelona de Tennis Platja

Els tennistes italians van ser els grans protagonistes del IV Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Tennis Platja que, organitzat per la Federació Catalana de Tennis, es va disputar el proppassat cap de setmana.

En categoria masculina, el títol va ser pels segons favorits, Marco Garavini i Marco Guercio que es van imposar als primers caps de sèrie, Niccolò Strano i Matteo Marighella, per 7/5, 5/7 i 10-5 en una disputadíssima final.

Cal dir que cap de les parelles catalanes participants van poder superar la primera ronda.

Pel que fa a la competició femenina, el títol va ser per las terceres favorites, las també italianes Federica Bacchetta i Giorgia Gilardi que van superar en semifinals a las màximes favorites, Veronica Visani i Sofia Cimatti per 7/6(1), 0/6 i 10-7 i que a la final van guanyar a M.Luisa Frassica i Michele Zanaboni pder 6/1 i 6/4.

La millor de les parelles catalanes va ser la formada per Marta Aceroi Betariz Martínez que van superar la primera ronda per caure als quarts de final davant Ludivina Bodar i Oiane Biasco per 7/6(3) i 6/2.

Afortunadament, la pluja no va impedir el normal desenvolupament de la competició però si va fer acte de presencia en el decurs de l’entrega de premis que va haver de fer-se a corre-cuita.

Campions masculins del IV Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Tennis Platja.