Notícies

Domini català al Torneig Internacional Barcelona de Tennis Platja

Malgrat les inclemències del temps durant tot el cap de setmana, es va poder gaudir d’un bon espectable de Tennis Platja amb jugadors de primera línia d’arreu d’Europa. Per primera vegada en les sis edicions que s’organitza aquest ITF  el campions de les tres categories oficials, Masculina, Femenina i Mixta van ser representades per jugadors catalans.
En primer lloc, la final Mixta es va disputar entre la parella catalana Tània González i Victor Martínez i la parella catalano-canària Alba Gamell i Jordi Peinado, la victòria se la va endur aquesta última per un ajustat 9/7. En segon lloc, la final femenina va tenir sabor català, les parelles estaven formades per una banda, per la Laura Herrero i la Gemma Egea i, d’altra per l’Alba Gamell i l’Ana Salas, fou una final disputadíssima que es va resoldre en el súper Tie-break per un ajustat marcador de 10-8 per la parella formada Laura Herrero i Gemma Egea.

Finalment, i a diferència de les altres dues finals restants, la final masculina va estar composada per una parella Italiana, en Giacomo Capuccini i Seteffano Trasatti, i la parella tarragonina integrada per Cristóbal Ramírez i Martí Magriña que van poder resoldre fàcilment amb un resultat de 6/3-6/4.
Aquest Torneig és la sisena edició ininterrompudament que es celebra a Barcelona i esta dins el calendari oficial de la ITF, dotat amb 2.000 euros en premis en metàl·lic més l’entrega del material esportiu que Drop Shot,, marca oficial de Tennis platja de la Federació Catalana de Tennis, entrega als finalistes i campions del campionat. Varen venir jugadors d’arreu d’Espanya, com les Illes Balears, Melilla i Canàries i també de la resta d’Europa com Itàlia, Portugal, França i Bèlgica.
Per primera vegada en totes les edicions celebrades, es va incorporar la prova Individual masculí que va ser guanyada pel també català Víctor Martínez, i la categoria “Amateur” per aquelles persones que s’estan iniciant en aquest esport, el campions d’aquesta última foren en Alban de Leon i en Jordi Torné per  6/2 – 6/2.
Cal destacar també la enorme representativitat en l’entrega de Trofeus de les diferents administracions i organitzacions catalanes que demostren un clar recolzament d’aquest esport.
Per part de la Federació Catalana de Tennis va venir el seu President i la Presidenta de la secció de Tennis Platja, en Joan Navarro i l’Anna Masfarné respectivament. En Santi Siquier, representant territorial a Barcelona de la SGE, en Carles Vallès, Coordinador d’Esdeveniments Esportius de l‘Ajuntament de Barcelona, en Daniel Laga, Coordinador Àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona, en Jordi Sans, Director de relacions Institucionals de la UFEC i finalment en Jordi Boixadera, Director General de l’Agència Catalana i Joventut. A tots ells agraï-los la seva assistència.
Finalment, agrair als patrocinadors de l’esdeveniment com l’Ajuntament de Barcelona i Drop Shot, sense ells no hagués estat possible la realització d’un Torneig d’aquestes dimensions i característiques.
Domini català al Torneig Internacional Barcelona de Tennis Platja
Share