Notícies

XIII Jornades del Tennis Català

Els passats dies 22 i 23 de febrer de 2012 es van celebrar a  les instal·lacions del CAR de Sant Cugat les XIII Jornades del Tennis Català, organitzades per la Federació Catalana de Tennis (FCT). En aquestes Jornades es van combinar ponències teòriques a l’aula i sessions pràctiques a les pistes de tennis cobertes del CAR. A més, en aquesta edició va comptar amb la col·laboració de l’Àrea de Docencia e Investigación de la RFET i el Departament de Recerca i Desenvolupament de la Federació Internacional de Tennis (ITF).Al llarg dels dos dies van assistir al voltant de 150 persones provinents de diferents clubs, escoles i federacions, tant catalans com de fora de Catalunya.

A la inauguració de les Jornades hi van participar el senyor Joan Navarro (President de la FCT) i Joan Fontserè (Director del CAR).

La temàtica de les exposicions dels diferents ponents convidats van ser orientades cap a la metodologia de l’ensenyament i entrenament amb jugadors a diferents nivells, a les noves tecnologies aplicades a l’entrenament, al paper de la preparació física des de la iniciació fins a l’alt rendiment, al treball de les capacitats coordinatives, a la millora de la motivació amb els jugadors, entre d’altres continguts.

Els ponents que van assistir a les Jornades van ser Miguel Crespo (Federació Internacional de Tennis), David Sanz (Real Federación Española de Tennis), Xesco Espar (Entrenador, Preparador físic i formador), Daniel Pain (Especialista en noves tecnologies aplicades a l’entrenament), Jaime Fernández i Ernest Baiget (Investigadors i especialistes en preparació física aplicada al tennis), Pedro Zierof (Llicenciat en EF i especialista en coordinació aplicada al tennis), Jordi Vilaró i Alejo Mancisidor (Entrenadors de jugadors i jugadores professionals), Francisco Moreno i Juan Pedro Fuentes (Especialistes en aprenentatge motor i metodologia de l’ensenyament de la tècnica en el tennis).

Per cloure les jornades, el senyor Joan Navarro va adreçar unes paraules a tots els assistents.

Share