Notícies

Programa online en Gestió Esportiva "Sport Bussiness Fundamentals" | Johan Cruyff Institute – FCT

El Johan Cruyff Institute, en col·laboració amb la Federació Catalana de Tennis vol oferir als Federats la possibilitat de realitzar el curs online Sport Business Fundamentals (Curs sobre conceptes fonamentals de la gestió esportiva). Es tracta d’un curs dirigit a totes aquelles persones que desitgin adquirir els conceptes fonamentals de la gestió esportiva, on s’estudien temes de gestió estratègica, gestió financera, gestió d’equips i lideratge, o màrqueting esportiu.

Durada: 4 mesos (Dedicació de 80-100 hores).

Dates del programa: Comença el 2 d’Abril de 2012 i finalitza el 29 de Juliol de 2012.

Requisits d’accés: Tenir 16 anys i disposar del Certificat d’Ensenyament Secundari Obligatori (ESO) o equivalent a efectes acadèmics.

Metodologia del curs: Online. Aquesta metodologia possibilita una constant renovació metodològica i d’actualització del material formatiu. A més, l’alumne/a pot accedir a documentació complementària (biblioteca virtual, materials didàctics multimèdia, referències, etc) per aprofundir en diferents aspectes. El ritme d’aprenentatge s’adapta al ritme de treball de l’alumne/a i a la seva disponibilitat. La comunicació i resolució de dubtes es realitza a través del xat, videoconferència i/o correu electrònic. El programa està pensat per funcionar des de qualsevol dispositiu com ara PC, ipad, smartphone, etc.

Pla d’estudis:

MÒDUL 1: Gestió estratègica

Introducció

Valors, Missió y Visió
L’avantatge competitiva
Anàlisis del entorn
Anàlisis del sector
Anàlisis intern
Conclusions

MÒDUL 2: Gestió financer

Interpretació d’estats financers

El finançament en l’esport
Inversions i valoració de projectes
Risk Management

MÒDUL 3: Gestió d’equips i lideratge

Lideratge
Estils directius
Atracció i retenció del talent
Gestió d’equips d’alt rendiment

MÒDUL 4:  Màrqueting esportiu

El consumidor esportiu
El màrqueting mix
El cicle de vida del producte
La marca
Segmentació de mercat
Patrocini esportiu

El preu de venta al públic del curs es de 595,00 €, però, gràcies a la col·laboració entre la FCT i  el Johan Cruyff Institute dues institucions, el curs té un cost de només 505,00 €.

Els interessats i interessades en participar al curs, cal que enviïn un e-mail a: josep.campos@fctennis.cat abans del proper 30 de Març de 2012.

Més informació:

Web

preguntas habituales SBF

SBF

PROCESO DE MATRICULACIÓN SBF

Share