Notícies

Jornades sobre la compatibilitat d'una carrera esportiva i acadèmica

El Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya va dur a terme una reflexió sobre la compatibilitat d’una dedicació a una carrera esportiva professional i la continuïtat dels estudis acadèmics i professionals.

L’acte es va realitzar a la seu del COPC (Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya) el dijous 30 de juny a les 19:00h.

Actualment existeix un dubte envers el món de l’esport en edats primerenques. Són compatibles els estudis amb una carrera esportiva d’elit?

Les qüestions a reflexionar van ser els agents interventors en la presa de decisions, els factors i valors a tenir en compte, la incidència d’aspectes com el treball, la cultura o el valor de l’esforç, la compatibilitat i conseqüències d’adquirir aprenentatges útils per a la conciliació d’ambdós entorns i perspectives, i els factors condicionants de l’entorn entre d’altres aspectes que seran els determinants per assolir l’èxit acadèmic i professional.

Van comptar amb la col·laboració de diferents psicòlegs i experts que van explicar les seves perspectives i punts de vista per abordar aquest anàlisi, com Oliver Martínez, Alfredo Coco, Manolo Orantes, Lluís Corretja i Anna Ros.

Share