Notícies

Jornada de Formació per al col·lectiu de persones amb problemes de salut mental

Avui, dimecres 12 de setembre de 2012, la Fundació Funamment, conjuntament amb l’oenegé Esport Solidari Internacional – Raquetes sense Fronteres, l’entrenador de jugadores professional Gabi Urpí, tècnics d’alguns clubs de tennis catalans i la Federació Catalana de tennis, han organitzat una Jornada de formació sobre el programa de tennis per al col·lectiu de persones amb trastorns mentals agrupats per la Fundació Funamment al museu del tennis a català.

La jornada de formació per als tècnics/ques del Club ha tractat sobre les orientacions metodològiques per al treball amb aquest col·lectiu, les pautes per l’organització de les sessions de tennis i sobre els beneficis que pot aportar el tennis a aquest col·lectiu.

La setmana del 17 al 21 de setembre es portarà a terme una sessió de prova amb el col·lectiu i poder conèixer el club. A partir del mes d’octubre s’iniciaria l’activitat fins al mes de juny-juliol.

Els clubs que participaran en aquest projecte són el CT Comarruga Atlètic, el Centre Internacional de Tennis de Cornellà-FCT, el CT Torribera, de Santa Coloma de Gramanet i el CT Mataró.

Share