Notícies

IV JORNADES TÈCNIQUES BABOLAT 2012

El passat 16 de maig, la Área de Docencia e Investigación de la Real Federación Española de Tennis, juntament  amb Babolat i FTM, va organitzar les IV Jornades Tècniques Babolat al Centro Deportivo Cultural Tennis Santo Domingo.

La inscripció va ser gratuïta i es va adreçar tant a jugadors/es com a tècnics/ques de tennis.

El tema principal de les Jornades va ser “Consideraciones a tener encuenta en el entrenamiento de jugadores en formación”. Els ponents de la Jornada vare ser:

– Jacobo Díaz i Roberto Carretero, Ex jugador profesional de tennis (68 ATP). Ha sigut responsable d’esdeveniments de la FTM i actualment Director Tècnic de SD Tennis Academy.

– Vivi Ruano, Ex jugadora professional (28 WTA) i nº1 en dobles. Medallista en els JJOO de 2004 i 2008, comentarista  de tennis a televisió i Directora del Torneig El Espinar.

– Mico Margets, Responsable de tennis femení a la RFET.

– Andrés Sanzol, Director del Centro Tecnificación Federación Navarra de Tenis i President del Comitè de Docència de la RFET.

– Pepo Clavet, Ex jugador professional (178 ATP), coach de jugadors professionals com Fernando Verdasco. Actualment es l’entrenador de Guillermo García López.

babolatcup 2012

Share