Notícies

Curs d'Especialització de Tennis en Cadira de Rodes

La RFET en col·laboració amb la FCT, l’Atlètic Terrassa Hockey Club, la Federación Española de Deportes para Personas con Discapacidad Física (FEDDF) i  Federació Catalana d’Esports per a Persones amb discapacitat Física organitzen els propers 27 i 28 de juny un curs d’Especialització de Tennis en Cadira de Rodes a les instal·lacions de l’Atlètic Terrassa Hockey Club, coincidint amb l’organització dels Campionats d’Espanya i de Catalunya de Tennis en Cadira de Rodes que se celebraran del 28 de juny a l’1 de juliol.
Els objetius del curs se centren en proporcionar els coneixements bàsics per poder impartir l’activitat amb garanties d’èxit, el mostrar les diferents adaptacions derivades del tennis convencional, donar a conèixer els fonaments tècnic-tàctics del tennis en cadira de rodes i adquirir els coneixements bàsics sobre la discapacitat física.

Els continguts del curs abordaran l’esport adaptat i la discapacitat física, la història, reglament i sistemes de competició, o l’equipament i la tecnologia utilitzades. La iniciació al tennis en cadira de rodes es completarà amb fonaments tècnic-tàctics, sistemes d’entrenament, especialment de la mobilitat específica, la preparació física i la promoció de l’especialita.

És condició imprescindible per poder accedir al curs estar en possessió de la Llicència Federativa de l’any en vigor, i posseir una titulació mínima de Monitor Nacional.

La inscripció s’obrirà a partir del mes d’abril, i degut al limitat nombre de places, es respectará l’ordre d’inscripció.

Share