Notícies

Curs de Tècnic/a Especialista en Tennis en Cadira de Rodes

La RFET en col·laboració amb la FCT, l’Atlètic Terrassa Hockey Club, la Federación Española de Deportes para Personas con Discapacidad Física (FEDDF) i  Federació Catalana d’Esports per a Persones amb discapacitat Física organitzen els propers 29 i 29 de juny un curs de Tècnic/a Especialista en Tennis en Cadira de Rodes a les instal·lacions de l’Atlètic Terrassa Hockey Club, coincidint amb l’organització dels Campionats d’Espanya i de Catalunya de Tennis en Cadira de Rodes que se celebraran del 28 de juny a l’1 de juliol.
Els objetius del curs se centren en proporcionar els coneixements bàsics per poder impartir l’activitat amb garanties d’èxit, el mostrar les diferents adaptacions derivades del tennis convencional, donar a conèixer els fonaments tècnic-tàctics del tennis en cadira de rodes i adquirir els coneixements bàsics sobre la discapacitat física.

Els continguts del curs abordaran l’esport adaptat i la discapacitat física, la història, reglament i sistemes de competició, o l’equipament i la tecnologia utilitzades. La iniciació al tennis en cadira de rodes es completarà amb fonaments tècnic-tàctics, sistemes d’entrenament, especialment de la mobilitat específica, la preparació física i la promoció de l’especialita.

És condició imprescindible per poder accedir al curs estar en possessió de la Llicència Federativa de l’any en vigor, i posseir una titulació mínima de Monitor Nacional.

La inscripció ja és oberta i, degut al limitat nombre de places, es respectará l’ordre d’inscripció.

Més informació: Curs Tennis en Cadira de Rodes Terrassa Juny 2012

Share