Notícies

6 d'abril de 2012 | Dia Mundial de l'Activitat Física 2012 (DMAF 2012)

6 d’abril de 2012 – Dia Mundial de l’Activitat Física

El Pla d’activitat física, esport i salut (PAFES) de la Generalitat de Catalunya, el proper 6 d’abril de 2012, impulsa per tercer any consecutiu, la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física. Atès que el Dia coincideix amb Divendres Sant, es proposa que els actes commemoratius es duguin a terme entre el 6 al 22 d’abril.

A més a més, la festa d’enguany s’emmarca dins l’Any Europeu de l’Envelliment Actiu i la Solidaritat Intergeneracional, tema principal de celebració del Dia Mundial de la Salut, que tindrà lloc el 7 d’abril amb el lema Envelliment i salut: “la salut dóna vida als anys”.

Així doncs, aquesta jornada se celebrarà novament arreu del planeta, tot difonent la recomanació fonamental, i molt fàcil d’assolir, per prevenir les més de 3.334 morts anuals a Catalunya que es relacionen amb el sedentarisme: “Acumuleu 30 minuts d’activitat física cada dia”.

Per a la difusió dels missatges principals del Dia, teniu a la vostra disposició la imatge del cartell fet amb motiu d’aquesta celebració, en un format d’alta resolució i en tres idiomes (català, castellà i anglès). Aquest format en permet la impressió en qualsevol grandària, sense perdre qualitat; per tant, en podeu fer les impressions que considereu oportunes.

La participació de l’edició de 2011 del Dia Mundial de l’Activitat Física va superar en un 80% la de l’any anterior. Aquest fet posa de manifest l’èxit i la motivació de totes les entitats i els sectors públics i privats que estan sensibilitzats en la promoció de la salut mitjançant l’activitat física.

Per organitzar els vostres esdeveniments i veure totes les activitats enregistrades l’any passat podeu consultar la llista de propostes actives .

Qualsevol activitat que sigui capaç de promoure l’activitat física és ideal!

Bona celebració!

www.DiaMundialActivitatFisica.cat

www.pafes.cat

Share