DOBLET DEL RCTB1899 AL CAMPIONAT D’ESPANYA ALEVÍ PER EQUIPS

Múrcia va recollir aquesta setmana, el testimoni del Club Tennis de La Salut, i ha estat la seu del Campionat d’Espanya aleví per equips.  5 equips en el quadre femení ( CT Barcino, RCTB1899, CE Laietà,  CT de La Salut i CT Reus Monterols ) i 5 en el masculí ( CT Barcino, RCTB1899, CT de La Salut, CNT Sant Cugat i CT Sabadell ) varen ser els representants del Tennis Català en el Campionat.

En el quadre femení, el RCTB1899, es va proclamar campió superant en la final al CT València per 2/1. En les semifinals, el Barcino havia superat per idèntic resultat al CA Montemar.
Destacar també el gran campionat realitzat per el CE Laietà, que va aconseguir la tercera posició del Torneig. Les barcelonines van superar per 2/1 al rival del RCTB1899 en semifinals, el CA Montemar.

En el quadre masculí, victòria també per al RCTB1899. Els barcelonins, varen disputar la final també davant el CT València, als quan van superar per 3/0. En les semifinals, havien superat al CT Barcino en una igualada eliminatòria, per 3/2.