Notícies

Doble títol i ascens dels infantils del CT Lleida a la categoria Or

Els equips infantils del Club Tennis Lleida van proclamar-se campions de Catalunya Argent  tant en categoria masculina com en femenina, ascendint d’aquesta manera a la màxima categoria del tennis català.

El conjunt format per Álvaro Barranco, Alejandro Serret, Carlos Ruiz, Victor Baraldes, Albert Sentis, Ramon Vilaltella i Albert Tapia, tots ells encara infantils de primer any menys Serret i Tapia que encara són alevins, van superar al Vall Parc de Barcelona a la final per 4-3.

Álvaro Barranco, Alejandro Serret, Carlos Ruiz, Victor Baraldes, Albert Sentis, Ramon Vilaltella i Albert Tapia

clicar per fer més gran

A les rondes anteriors s’havien desfet del Sabadell per 5-0 a les semifinals, dels Gorchs per 4-1, i a la primera ronda del Castelldefels per 5-0.

L’equip femení, per la seva banda, va estar format per: Maria Teixidó, Ares Teixidó, Aran Teixidó, Laura Manciñeiras, Anna Trilla i Anna Ruiz, totes elles encara alevines. Maria Teixidó és l’única jugadora que és infantil però de primer any.

Maria Teixidó, Ares Teixidó, Aran Teixidó, Laura Manciñeiras, Anna Trilla i Anna Ruiz

clicar per fer més gran

Tot i no estar entre els quatre equips favorits per endur-se el títol, van aconseguir-lo en derrotar a la final al CT La Genera per 3-2.

En les eliminatòries anteriors es van desfer del Real Club de Polo de Barcelona per 3-1 a semifinals, del CT Urgell per un ajustat i emocionant 3-2 i del Club Esportiu Valldoreix.

Share