Notícies

Divendres 27 de Maig Conferència sobre La Preparació Física en joves promeses i alt nivell.

El  divendres 27 de Maig de 2016 es realitzarà la conferència titulada “La Preparació Física en joves promeses i alt nivell” a càrrec d’Eduardo Garcia Prat, preparador físic de les jugadores Carla Suárez i Paula Badosa.

La conferència es realitzarà de 12.00  a 14:00, i tindrà lloc al Museu del Tennis Català ubicat al Centre Municipal de Tennis Vall d’Hebron. Aquesta formació s’emmarca dins del Programa “La Laia Juga a Tennis” en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona, amb l’objectiu de promocionar el tennis femení a la ciutat. 

Les places són limitades, és necessària la inscripció prèvia mitjançant el formulari següent. La data límit d’inscripció serà el dimecres 25 de maig de 2016 (inscripcions per rigurós ordre d’arribada). Les diferents quotes i tarifes d’ inscripció són:

  • Una inscripció gratuïta per Tècnic/Club.
  • General: 15 €
  • Tècnics/ques amb llicència AETC: 0 €
  • Col·legiats al COPLEFC: 10€ (Cal adjuntar el numero de col·legiat)

Posteriorment a la conferència i de caràcter voluntari, es realitzarà un dinar al mateix centre per tal que els assistents puguin realitzar accions de networking de 14:00 a 15:30. Els interessats en assistir al dinar a la FCT  han d’indicar-ho al full d’inscripció, i en funció dels interessats la FCT convocarà e dinar als inscrits i informarà als assitents del preu.

 

Cartel ponencia edu

 

 

Share