Notícies

Divendres 15 de maig | Diada del Tennis Català

Em complau anunciar-te que el proper 15 de maig tindrà lloc la gran festa anual del nostre esport amb la celebració de la Diada del Tennis Català a l’Hotel Barcelona Princess (Avinguda Diagonal,1) a partir de les 19.30 hores. Serà una magnífica oportunitat per gaudir d’una trobada especial, homenatjant els campions del tennis català 2014 compartint moments entranyables amb amics i gent relacionada amb el món de la raqueta.

Per tot plegat, et transmeto la meva il·lusió de poder comptar amb la teva presència en un acte que té la voluntat i la força d’enaltir el valor del nostre esport, posant el protagonisme en les persones (autoritats esportives i polítiques, practicants, responsables de clubs, esportistes professionals, entrenadors…) per mitjà d’una cerimònia de lliurament de guardons i d’un posterior bufet a peu dret per a tots els convidats. 

A fi i efecte de gestionar adequadament l’assistència a l’acte, la reserva i el pagament del tiquet s’haurà d’efectuar seguint les indicacions que figuren en la part inferior d’aquesta carta que porta per nom “Tramitació de tiquets”.

CartaDescarrega’t  la informació (clica)
Clubs guardonats. MARCS D’HONOR (clica)
Menú (clica)
Com arribar (clica)

Menu Diada

 

Share