Disputats els Campionats Gironins Cadet i Aleví

NIL REGÀS I JORDINA FONT, NOUS CAMPIONS GIRONINS CADETS AL CT OLOT

El passat dissabte es van disputar les finals del campionat gironí cadet individual a les pistes del CT Olot. En categoria masculina el campió va ser en Nil Regàs (CT Girona, 1er cap de sèrie del torneig), que es va imposar en la final a Guillem Arnó (Catalunya TR, 2n cap de sèrie) en dos sets (6-2, 6-4). En categoria femenina la final la van disputar dues companyes de club, del CT Salt, Sara Escoda (1a cap de sèrie) i Jordina Font (4a cap de sèrie). La final va ser molt disputada, i es va decantar pel cantó de Jordina Font per 6-4, 4-6, 6-3.

NOAH REGÀS I MALAK ABARKANE, NOUS CAMPIONS GIRONINS ALEVINS AL CT GIRONA

El passat diumenge es van celebrar les finals del campionat gironí aleví a les pistes del CT Girona. El jugador del CT Girona Noah Regàs i la tennista del CN Olot Malak Abarkane són els nous campions. En categoria masculina Noah Regàs, segon cap de sèrie del torneig, es va imposar al màxim favorit al títol, el tennista del Topten TC Pauel Sobich, en dos sets 6-2, 6-4. En categoria femenina la final la jugaven dues companyes de club, del CN Olot, Malak Abarkane, primera cap de sèrie i Ivet Prat. Abarkane va assolir el títol de campiona en imposar-se en dos sets, per 7-6, 6-2. En els documents adjunts podeu consultar els quadres.