Notícies

Trobada de discapacitats intel·lectuals a Lleida

Un total d’onze associacions lleidatanes que treballen amb persones amb discapacitat intel·lectual van participar a la Trobada de Tennis que es va celebrar el passat dijous dia 15 de setembre a les instal·lacions de la Representació Territorial de Lleida a la Caparrella.

Fins a 96 participants, acompanyats per 17 monitors, van formar part de la trobada de tennis coordinada per el Director Tècnic de Lleida de la FCT, Carles Coll, amb l’ajut de diversos entrenadors. Aquesta trobada es troba dins del programa d’activitats que organitza la Representació Territorial, per tal de donar a conèixer el tennis en cadira de rodes i per al col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual.

L’activitat, que va tenir una durada de dues hores, va constar d’un escalfament general, exercicis de familiarització amb raqueta i pilota, cops bàsics del tennis com dreta i revés, amb progressions augmentant la dificultat i pilotejos amb entrenador i entre els propis jugadors.

Entre els centres participants hi havia els adherits a la Fundació Aspros com el SOI/STO Entrevies, STO Ciutat Campus, el STO Complex Casa Nostra, Residència Empresseguera, La Coma i Francesc Macià i Sorigué. A més, també hi va haver representants de l’Acuam Mollerussa, el Taller Shalom, el Taller l’Estel de Balaguer, l’Associació Albe de Tàrrega i CO L’Espígol de Cervera i Apromi de Juneda.

Share