Notícies

Dimecres 17 de desembre | Termini per presentar els campionats per tal que surtin editats en la classificació nacional del proper mes de gener

Recordem a tots aquells clubs, amb proves finalitzades, que el proper dimecres dia 17 es el termini per presentar els campionats per tal que surtin editats en la classificació nacional del proper mes de gener 2015.

No podrem tramitar ni acceptar quadres en dates posteriors, per què com ja sabeu les oficines de serveis central, romandran tancades del 22 de desembre fins el 7 de gener.

Donat que els quadres s’han de remetre des de la FCT, cal que estiguin al nostre poder com a màxim 10 dies després de la finalització per tal de poder realitzar els tràmits necessaris abans d’enviar-los a la RFET.

Qualsevol retard en la data prevista de finalització de la prova és imprescindible que ens la comuniqueu amb antelació per tal de poder-ho notificar nosaltres a la RFET i evitar posteriors perjudicis.

També aprofitem  per adjuntar-vos els Calendaris provisionals del Circuit Absolut i Circuit Juvenil d’Hivern de la FCT del 2015.

Share