Notícies

Digne paper dels tennistes lleidatans al Campionat d'Espanya Aleví de 2011

Sis tennistes lleidatans van participar al Campionat d’Espanya aleví, que es va celebrar a les pistes del CIT de Cornellà del 27 de juny al 2 de juliol.

Digne paper dels tennistes lleidatans al Campionat d'Espanya Aleví de 2011

Nèstor Giribet (CN Lleida), Àlvaro Barranco i Alejandro Serret (CT Lleida), i Pep Canyadell (CT Urgell) van aconseguir la classificació directa als campionats de Catalunya, mentre que Ares Llobera i Yoli Pifarré (ambdues del CT Urgell) van obtenir una invitació de l’organització.

Pel que fa al quadre masculí, Nèstor Giribet, que sortia com a 13è cap de sèrie, va superar en primera ronda Nicolas Álvarez per 6-3 i 6-2 i en segona, Javier Sàez per 7-5 i 6-1, caient derrotat per 6-3 i 6-2 als vuitens de final davant el número 1 català, Marc Roura, que va arribar fins a les semifinals. Per la seva part, Àlvaro Barranco, 16è cap de sèrie, va derrotar en primera ronda Jesús Lapena per 6-3 i 6-2 i en segona el seu company de club, Alejandro Serret, per 6-3-6-1. Als vuitens de final va caure derrotat davant qui posteriorment va ser campió de la competició, Alejandro Davidovich, per 7-5 i 6-4, en un partit que, amb una mica de sort, hagués pogut caure del costat lleidatà. Alejandro Serret va superar en primera ronda Pablo Castillo per 6-0 i 6-2, i va perdre en segona davant Álvaro Barranco al partit anteriorment citat. Pep Canyadell va caure a les primeres de canvi davant Imanol Lòpez per 6-2 i 6-3.

Al quadre femení, Yoli Pifarré no va poder superar la primera ronda després de perdre amb la cap de sèrie número 2 del torneig, Marta Pèrez per 6-0 i 6-2, mentre que Ares Llobera va pasar als setzens de final desprès d’eliminar Giulia Markarian per 4-6, 6-0 i 6-3, però caient davant Paula Arias per 6-0 i 6-0.

Digne paper dels tennistes lleidatans al Campionat d'Espanya Aleví de 2011

Pel que fa als dobles, la parella formada per Giribet-Canyadell va superar els navarresos Abete-Ainciburu 6-4  i 6-3, als vuitens Borras-Schelcher 6-2 i 6-4 i van perdre als quarts de final davant els cap de sèrie número 4, De Miñaur-Regalado per 6-2 i 6-3. Ares Lobera-Yoli Pifarré es van acomiadar del torneig en primera ronda en perdre per 6-1 i 6-2 davant la parella Logtenberg-Markaryan. El malageny Alejandro Davidovich i la castellonenca Noelia Bouzo van aixecar els títols de campions d’Espanya Alevins 2011.

Digne paper dels tennistes lleidatans al Campionat d'Espanya Aleví de 2011

Share