Notícies

DIADA TENNIS PROVINCIAL EL 18 DE JUNY A ESTIVAL ELDORADO RESORT

              CARTELL DIADA DEL TENNIS PROVINCIAL 2016

     Com ja us anem informant per altres vies, el dissabte dia 18 de  juny  de  2016 , es celebrarà una nova edició de la Diada del Tennis Provincial que començarà a les 20:00 hores en l’Estival Eldorado Resort de Cambrils.

    Per començar, es farà la benvinguda als assistents amb l’oportú refrigeri. Estem treballant per a poder oferir una activitat lúdica relacionada amb el tennis per als més joves.

    Seguidament, a les 20:30 hores s’iniciarà l’acte protocolari amb la novetat d’enguany, el lliurarment de premis per als guanyadors i finalistes del Circuit Head Tarragona i Circuit Head Promeses 2015.

   Aprofitant l’arribada de l’estiu, es prega que vingueu vestits de blanc (eivissencs), per a celebrar-ho, a Eldorado, en un marc inmillorable a peu de platja, on es servirà un bufet a peu dret i es realitzarà com a acte central,el lliurament de Premis dels Provincials individuals i per equips de l’any 2015.

            Els preus per l’esdeveniment són:

                        -Adults 35 euros

                        -Nens (Alevins inclosos) 20 euros.

    Per motius d’una millor organització, agrairíem que fossin els propis clubs els que recaptin les inscripcions dels seus socis abans del dimarts 14 de juny i l’endemà que el mateix club faci la inscripció global de tots els inscrits.

Les inscripcions es poden cursar a la mateixa Delegació (fax. 977 21 43 54 ó mail tarragona@fctennis.cat) fins el dimarts dia 14 de juny. En la inscripció es prega que s’adjunti comprovant del pagament.

    El pagament s’ha de fer al compte de Delegació que tenim al Banc de Sabadell:

    ES27 0081 4199 2900 0185 0988

    No us ho podeu perdre!!  Us animem a tots a assistir-hi.

Share