Notícies

Diada del Tennis Tarragoní a El Dorado Playa de Cambrils. Dissabte 13 de juny. Inscripcions fins 11 de juny.

              Com ja anem informant per altres mitjans, el dissabte dia 13 de  juny  de  2015 , es celebrarà una nova edició de la Diada del Tennis Provincial que començarà a les 19:00 hores en el Resort Pueblo El Dorado Playa de Cambrils.

            La Diada començarà amb la presentació i posterior exhibició del novedós esport de raqueta anomenat 360ball. Es tracta d’un esport que es juga en unes pistes circulars portàtils i de fàcil muntatge que pot interessar als clubs per incorporar-ho com a un nou servei als seus socis. La presentació la farà el Sr. Robert Palacín, Delegat de 360ball de Catalunya i Illes Balears que estarà a disposar per a qualsevol aclariment al respecte (  http://www.360ball.es/ i https://www.youtube.com/watch?v=PG9ZRfO9cGI )

            Tots els assistents podran gaudir de la presentació del 360ball amb l’oportú refrigeri i tots aquells que ho desitgin es podran banyar a la piscina que tindrem a la nostra disposició, obviament, amb les mesures de seguretat cobertes amb un socorrista.

             Seguidament, a les 21 hores s’iniciarà l’acte protocolari.

     Aprofitant l’arribada de l’estiu, es prega que vingueu vestits de blanc (eivissencs), per a celebrar-ho, a El Dorado, en un marc inmillorable a peu de platja, on tindrà lloc un bufet a peu dret i el lliurament de Premis pels Provincials individuals i per equips de l’any 2014.

            Els preus per l’esdeveniment són:

                        -Adults 35 euros

                        -Nens (Alevins inclosos) 20 euros.

           Per motius d’una millor organització, agrairíem que fossin els propis clubs els que recullin les inscripcions dels seus socis abans del dimarts 9 de juny i posteriorment que el mateix club faci la inscripció global de tots els inscrits.

            El període d’inscripció s’allarga fins el dijous 11 de juny a les 16 hores i s’ha de cursar  a la mateixa Delegació (fax. 977 21 43 54 ó mail tarragona@fctennis.cat) . En la inscripció es prega que s’adjunti comprovant del pagament.

El pagament s’ha de fer al compte de Delegació que tenim al Banc de Sabadell: ES27 0081 4199 2900 0185 0988

            Us animem a tots a assistir-hi!!!

Cartell Diada 13 juny 2015. Noticia.

Share