Notícies

Diada del Tennis Provincial 2014

“Una vetllada fantàstica” van concloure els assistents al finalitzar la Diada del Tennis Provincial 2014 aquest passat dissabte 14 de juny.

El bon ambient va ser el protagonista de la Diada, que va celebrar la seva edició número 30 al magnífic resort EL DORADO PLAYA a la localitat de Cambrils i a on es va retre homenatge als campions provincials individuals i per equips 2013 de la província de Tarragona.

A peu de platja i amb un clima inmillorable, els  assistents a la festa, que van vestir de blanc a l’estil eivissenc, van gaudir de les diferents activitats programades, sopar, música, sorteig de regals, piscina, cocktail a la platja….

L’acte va estar presidit pel President de la Representació Territorial de la FCT a Tarragona,  Sr. Pere LL. Bergadà i el van acompanyar el President de FCT, Sr. Joan Navarro, el President de la Representació Territorial de la FCT a Lleida, Sr. Ignasi Garcia, el Conseller d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils, Sr. Josep Abella i la Representant Territorial de la secretaria General de l’Esport, la Sra. Gemma Solé.

DSC_0303

Share