Notícies

La Diada del Tennis Català es canvia al 25 de maig

El proper 25 de maig tindrà lloc la gran festa anual del nostre esport amb la celebració de la Diada del Tennis Català a l’INEFC de Barcelona a partir de les 19.30 hores. Serà una magnífica oportunitat per gaudir d’una trobada especial, homenatjant els campions del tennis català 2011-2012 i compartint moments entranyables amb amics i gent relacionada amb el món de la raqueta.

Per tot plegat, et transmeto la meva il·lusió de poder comptar amb la teva presència en un acte que el passat any no vam poder celebrar, però que la present edició té la voluntat i la força d’enaltir el valor del nostre esport, posant el protagonisme en les persones (autoritats esportives i polítiques, practicants, responsables de clubs, esportistes professionals, entrenadors…) per mitjà d’una cerimònia de lliurament de guardons i d’un posterior bufet a peu dret per a tots els convidats.

A fi i efecte de gestionar adequadament l’assistència a l’acte, la reserva i el pagament del tiquet s’haurà d’efectuar abans del 23 de maig, seguint les indicacions que figuren en la part inferior que porta per nom “Tramitació de tiquets”.

Amb el desig de poder saludar-te personalment en aquesta important celebració, rep una cordial salutació.

Joan Navarro

President de la Federació Catalana de Tennis

DIADA DEL TENNIS CATALÀ  –  TRAMITACIÓ DE TIQUETS

  • Transferència bancària al compte 2100 0848 04 0200253008
  • Indicar el concepte Diada, nom del club i nom i cognoms de la persona que reserva
  • Validar el pagament enviant comprovant bancari al correu electrònic maribel.desantiago@fctennis.cat

Un cop feta la inscripció, la recollida de tiquets es pot fer a la seu de la FCT del 21 al 23 de maig o a l’INEFC de Barcelona (Avinguda de l’Estadi, 12-22, Anella Olímpica) el mateix dia de la celebració de l’esdeveniment.

PREU DEL TIQUET: 20€ PER PERSONA – ENTRADA AMB TIQUET – PLACES LIMITADES

Per a qualsevol consulta posa’t en contacte amb Maribel de Santiago: 662.314.109 / 93.567.75.00 – maribel.desantiago@fctennis.cat

Share