Notícies

Destacada participació al 38ena edició de l’Obert Misericòrdia

El passat 1 de juliol va concloure la 38ena edició de l’Obert Misericòrdia – Vins i Caves Artigues que organitza el CT Canet 1971, que des de ja fa unes quantes edicions forma part del Circuit Absolut de la Federació Catalana de Tennis, i que va comptar amb una destacada participació pel que fa al número i qualitat dels jugadors que n’han pres part, el que dóna mostra de la consolidació del nostre campionat.

La final va comptar amb la presència de Toni Romero, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Canet de Mar d’Eduard de Miguel, president del Tennis Mataró com a representant de la Federació Catalana de Tennis i d’Enric Artigues, patrocinador principal del Campionat.

L’enfrontament es va disputar entre el jugador d’origen austríac Lukas Koncilia, procedent de la fase prèvia, entrenat pel reconegut entrenador “Pato” Álvarez, i que va arribar a la final havent superat totes les eliminatòries amb gran solvència i desprès d’una emocionant semifinal molt disputada contra Egor Kovalev i el jugador Mark Vervoort, jugador amb arrels holandeses resident a Catalunya, i que va fer un extraordinari campionat anant de menys a més.

En la final, que va tenir lloc amb una nombrosa assistència de públic sota un cel que amenaçava pluja, els dos jugadors van jugar el millor tennis de tota la setmana, mostrant cops de gran qualitat i jugant cada punt amb una gran intensitat. A cada punt jugat amb agressivitat per Lukas Koncilia responia Mark Vervoort amb un extraordinari revés, fent que iniciativa passés d’una banda a l’altra varies vegades en cada punt. Finalment, i desprès de pràcticament dues hores i mitja de partit, en Mark Vervoort va aconseguir endur-se el partit per un resultat de 6/2 i 7/5.

Volem agrair als socis i treballadors del club l’esforç per tal de que cada any l’organització del campionat tingui èxit, als representants de l’Ajuntament de Canet de Mar i de la Federació Catalana de Tennis pel suport rebut i especialment al nostre patrocinador principal Vins i Caves Artigues per recolzar-nos econòmicament any rere any.

Finalment volem fer un reconeixement a la tasca duta a terme durant tota la setmana pel Jutge àrbitre, en Carles Jiménez, sempre disposat a ajudar-nos en el que faci falta per organitzar el millor possible el campionat i al que desprès de tantes edicions en les que ha participat sempre ens alegrem de retrobar.

Share