Notícies

DEL CASTILLO i ALIAGAS CAMPIONS PROVINCIALS BENJAMINS

Les pistes del CT Tarragona van ser testimoni de les finals del Campionat Provincial Benjamí Individual, que van coronar al Pol del Castillo (CT Park) i la Olga Aliagas (CT Reus Monterols) com a campions de la prova.

Els dos campions van fer bons els pronòstics que els situaven com a primers caps de sèrie i favorits per endur-se el títol. Per aixecar el guardó de millors jugadors de Tarragona sub-10, el Pol va vèncer a la final al segon favorit del quadre, el Marc Boada (CT Tarragona) per 60 i 62 mentre que la jugadora de Reus va haver de patir més per desfer-se de la també segona favorita i esquerrana Àngela Perez (CT Park) que va forçar el tie-break al primer set i va cedir el segon per 6 a 3.

A la modalitat de dobles els campions masculins van ser els mateixos protagonistes de la final individual, el Pol del Castillo i el Marc Boada que van derrotar als jugadors del CT Tarragona Iñigo Villacampa i Jordi Boada. Al quadre femení les guanyadores van ser la Àngela perez, que aquesta vegada si aconseguia aixecar el trofeu de campiones al costat de la seva companya, la Paula Rodríguez (CT Berà). Les finalistes femenines van ser la Claudia Muñoz i la Claudia Casas del CT Tarragona.

Després del títol de campions provincials, la Olga Aliagas i el Pol del Castillo arrodoneixen una temporada fantàstica, en la que han aconseguit també proclamar-se campiona i finalista de Catalunya benjamins respectivament, entre d’altres títols importants i demostren que el tennis Tarragoní està en el bon camí.

Finals Provincial Benjami Ind. 2013 Foto grup

Share