Notícies

Del 12 al 14 d'abril CIT Cornellà | AGM Sports patrocina el Campionat de Catalunya Cadet

AGM Sports patrocina el Campionat de Catalunya Cadet i estarà present durant els dies 12, 13 i 14 d’abril a Cornellà, oferint informació sobre educació i beques esportives en USA.

Des de la signatura de l’acord de col·laboració entre AGM Sports i la Federació Catalana de Tennis, s’han dut a terme diverses accions (xerrades , presència d’AGM en esdeveniments esportius , etc…) Per informar als tennistes catalans sobre les beques esportives que ofereixen les universitats americanes.

La següent acció té a veure amb el patrocini de AGM del Campionat de Catalunya Júnior, a celebrar del 12 al 18 d’abril a les instal·lacions de la Federació Catalana de Tennis a Cornellà.

Durant els tres primers dies del torneig, l’equip de AGM serà present oferint informació i mantenint reunions amb els esportistes i familiars que estiguin interessats en el tema, des d’un estand situat a l’entrada de les instal·lacions.

Desenes de tennistes catalans han aprofitat els avantatges del sistema universitari americà en els últims anys, un nombre que continua creixent any rere any. El tennis femení, per la gran quantitat de beques reservades a les dones, representa una increïble oportunitat per a les tennistes catalanes, ja que en molts casos les beques cobreixen totes les despeses durant 4 anys de carrera universitària als Estats Units, sempre que el nivell esportiu sigui mitjà -alt.

Sobre AGM Sports

AGM Sports ( www.agmsports.com ) ajuda a estudiants i esportistes de tot el món a continuar amb la seva educació a High Schools i universitats dels Estats Units . L’empresa treballa directament amb més de 2.000 universitats , amb desenes de High – Schools, i representant a Espanya als Nike Sports Camps ( desenes de campaments d’estiu per a múltiples esports per tot Estats Units ) . AGM Sports ha treballat amb més de 500 esportistes i de cara al curs acadèmic 2014-15 el nombre estimat d’estudiants i esportistes amb els que treballarem serà d’uns 250; ajudant-los a arribar a universitats ia instituts americans , aconseguint des dels inicis de l’empresa, més de 30 milions de dòlars en beques esportives i acadèmiques per a aquests estudiants.

Del 12 al 14 d'abril CIT Cornellà | AGM Sports patrocina el Campionat de Catalunya Cadet

Share