Notícies

Definides les finals del Campionat de Catalunya Absolut "Trofeu Joan Margets i Ferrer In Memoriam"

No hi ha hagut sorpreses, i els caps de sèries 1 i 2 de les categories masculina i femenina, disputaran les finals de la 109a edició del Campionat de Catalunya de tennis absolut 35è Trofeu Joan Margets i Ferrer “in memoriam” a l’aconseguir guanyar amb solvències les seves respectives semifinals.

A la categoria femenina, Lourdes Domínguez s’ha desfet sense gaire dificultats d’Ares Teixidó per un 60 64. La cap de sèrie número 1 del torneig aconsegueix així arribar a la final de la seva darrera competició com a professional, ja que després de la competició que organitza el CT Girona, es retira professionalment de les pistes. Pel que fa a l’altra semifinal, Laura Pous, cap de sèrie número 2, tampoc ha tingut problemes en superar en dos sets a la seva rival, Guiomar Maristany, actual defensora del títol, al derrotar-la per 6-3 i 6-0. D’aquesta manera, cap de sèries 1 i 2, s’enfrontaran en una final que s’iniciarà a les 11 del matí.

Pel que fa a la categoria masculina, Tommy Robredo, cap de sèrie número 2 de la competició ha aconseguit classificar-se per la final després de derrotar a l’osonenc Roger Ordeig per 75 61. Robredo malgrat l’aparença del resultat ha hagut de remuntar un 5-1 en contra en el primer set, sumant set jocs consecutius per col·locar-se 75 i 1-0. Malgrat que el vigatà Ordeig ha aconseguit l’igualar el marcador 1-1, tot seguit Robredo ha sumat cinc jocs consecutius per acabar el partit i tancar-lo amb un 7-5 i 6-1. Pel que fa a l’altre semifinal, el cap de sèrie número 1, Albert Ramos, va anar “per feina” al derrotar a Leonel Videla per un contundent 6-0 i 6-3 en poc menys d’1 hora i classificant-se per la final que desitjaven tots. Els caps de `series 1 i 2, lluitant pel títol Català Absolut. Albert Ramos i Tommy Robredo.

Lourdes Domínguez guanya Ares Teixidó per 60 64

Laura Pous guanya Guiomar Maristany 63 60

Tommy Robredo guanya Roger Ordeig 75 61

Albert Ramos guanya Leonel Videla 60 63

 

Noticia: Carles Alonso, Responsable de Premsa Campioant de Catalunya Absolut

Share