Notícies

Davis Subirà i Meritxell Perera vencedors de la prova del Circuit Absolut de la FCT de Castellar del Vallès

Els jugadors del CT Barcino, David Subirà i Meritxell Perera, es van proclamar, el passat diumenge 12 d’abril, campions de la prova del Circuit Absolut de la FCT disputat a les instal·lacions del CT Castellar del Vallès.

En la final masculina, Subirà (cap de sèrie número 5), arribava a la cita decisiva com a favorit per endur-se el títol enfront Eric Caleguer. El torneig havia estat condicionat per la retirada de diversos caps de sèrie de la competició i, tot i que ambdós jugadors havien arribat a l’últim partit sense haver cedit un sol set, Subirà va fer bons els pronòstics i va endur-se el triomf definitiu derrotant a Caleguer en la final per un doble 6/2.

En la competició femenina, el duel entre Perera (cap de sèrie número 4), i la màxima favorita a proclamar-se vencedora del torneig, Mireia Polo (CT Manresa), es presentava d’allò més igualat, ja que cap de les dues jugadores havia cedit un sol parcial en el camí cap a la final. A l’hora de la veritat però, Perera seria la jugadora que aconseguiria imposar el seu joc i que, finalment, s’acabaria emportant el títol superant a Polo en dos sets (6/2, 6/3).

Eduard Bosch
Premsa FCT

Absolut Castellar FCT

Share