Notícies

David Naharro i Leire Fernández guanyen el Campionat de Catalunya Aleví

David Naharro i Leire Fernández es van convertir el passat diumenge 7 de juny en els nous campions del Campionat de Catalunya Aleví, Trofeu Joan Torné i Reverter “In Memorian”. El torneig celebrat a les instal·lacions del Centre Municipal Tennis Vall d’Hebron no va donar lloc a les sorpreses i els màxims favorits al títol van complir amb els pronòstics.

En la competició masculina, Naharro (CT Barcino), va demostrar la seva condició de cap de sèrie número 1 derrotant en la final a Enric Porcar (RCT Barcelona-1899 i cap de sèrie número 4) de forma contundent en dos sets (6/3, 6/0). Tant Naharro com Porcar no havien cedit un sol set en tota la competició, però en el partit decisiu, Naharro va corroborar el domini mostrat durant tota la setmana sobre la resta de jugadors i no va donar cap opció al seu rival.

En la categoria femenina, Fernández (CT Reus Monterols), també va complir amb el cartell de favorita i va superar en la final a Laura García (CT Andrés Gimeno i cap de sèrie número 3) en dos sets (6/1, 6/3). Mentre que Fernández arribava al duel havent cedit un sol parcial en tot el torneig, García havia patit un desgast important després de necessitar en tres ocasions dels tres sets per superar les rondes prèvies. En el duel decisiu, Fernández aprofitaria el seu menor desgast per plasmar la seva superioritat i endur-se així el títol.

En els quadres de dobles, la parella formada per Adrià Pratdepadua (CT Mataró) i Marçal Miret (CT Vlilafranca), es va endur el títol de la competició masculina després de superar en la final a la dupla composta per Marc Boada i Pol Del Castillo (ambdós del CT Tarragona) en dos sets (6/4, 6/3). En el torneig femení, les màximes favorites del torneig, Laura García i Judith Hernández (ambdues del CT Andrés Gimeno) aconseguien el trofeu derrotant a la parella formada per Paula Arcarons (Club Sicoris) i Clàudia Borbon (CN Lleida), en una ajustada final que va necessitar del súper tie-break per decidir-se (6/0, 2/6, 10-5). Finalment en la competició mixta, el títol seria pels germans Marçal i Berta Miret Avante (CT Vilafranca) que superaven en la final als també germans Mar i Xavier Sardà Martí (CT Barcino), en dos sets (6/3, 6/4).

Eduard Bosch
Premsa FCT

Share