Notícies

David Jordà, subcampió d’Espanya Júnior

El tennista català del CT Tarragona, David Jordà, va aconseguir el sotscampionat d’Espanya Júnior en caure a la final de la competició disputada al CT Cabezarrubia de Càceres.

El nostre representant, que no figurava a la llista de caps de sèrie, no va poder arrodonir la seva gran actuació i va caure en el darrer partit davant del primer favorit, l’andalús Ricardo Ojeda, per 6/1 i 6/2.

Jordà va debutar derrotant al jugador de Castilla-La Mancha, Javier Galan per 6/0 i 6/1. En segona ronda va vèncer al valencià Vilella per un doble 6/3 i en vuitens es va desfer del vuitè favorit, el valencià José Fco. Vidal, per 5/7, 6/4 i 7/6. Ja a quarts de final, el nostre jugador va derrotar al tretzè cap de sèrie, l’andalús David del Rio, per 6/4, 0/6 i 6/2 mentre que a les semifinals va superar al novè favorit, el càntabre J.A. Salazar per 2/6, 6/4 i 6/4. Sens dubte, una destacada actuació i una demostració de no abaixar mai els braços.

En la competició varen participar altres sis tennistes catalans dels que el millor classificat va ser el també jugador del CT Tarragona, Pablo Gor, que figurava com a tercer favorit  i que va caure a quarts de final amb el setè cap de sèrie, el castellà David Pérez.

Pel que fa a la competició femenina, no va haver una bona actuació ja que de les tretze jugadores que van prendre part, les tres millors, Miriam Rosell (5) Andrea Lázaro(14) i Judit Domingo, van caure derrotades als vuitens de final. El títol va ser per a la valenciana Sara Sorribes que va derrotar a la final a la segona favorita, la madrilenya Silvia García per 6/4, 0/6 i 6/4.

David Jorda (esquerre), subcampió d'Espanya Júnior 2011.

Share