Notícies

David Biosca, guanyador del 41é Open Misericòrdia | Trofeu Julián Alonso

Una magnifica edició, amb 76 jugadors inscrits , que va fer necessari un quadre de fase prèvia, i un quadre final de 32 jugadors, que es va jugar entre dimecres i diumenge.

Les semi finals disputades dissabte, van enfrontar a David Biosca (7) que es va imposar al Lituà Tadas Babelis (procedent de la fase prèvia) per  7/5 6/3. La segona semi final, va enfrontar a Jan Pallarés (6) que va vèncer a Sergi Fontcuberta (5) per 6/1 6/3.

A la final ,  David Biosca es va proclamar campió d’aquesta edició, desprès d’imposar-se per 6/4 6/3 a Jan Pallarés.

L’Alcaldessa de Canet de Mar , Sra. Blanca Arbell, va presidir la final i l’entrega de premis junt amb el Sr. Jordi Forcano Isern ( Soci d’honor del Club) , Julián Alonso Jr. i l’Ignasi Forcano , actual president del club.

El president , desprès de felicitar al guanyador i finalista , va destacar i agrair tant la bona inscripció d’aquesta edició com el alt nivell de tennis dels participants, que van oferir durant tota la setmana grans partits i moments de tennis. Tanmateix, va recordar que  L’Open Misericòrdia | Trofeu Julián Alonso, es un torneig que te una llarga tradició , i que ha aconseguit comptar amb la complicitat de grans jugadors que hi han participat fent gaudir als socis del club i afeccionats al tennis del plaer de veure al mateix Julián Alonso, Joan Balcells, Jordi Burillo o Carlos Cuadrado entre molts d’altres .

David Biosca, guanyador del 41é Open Misericòrdia | Trofeu Julián Alonso

David Biosca, guanyador del 41é Open Misericòrdia | Trofeu Julián Alonso

Share