David Biosca, campió de la “Sánchez-Casal Junior Cup”

El tennista del CT Manresa, David Biosca, es va proclamar campió de la “Sánchez-Casal” Junior Cup” una prova puntuable pel Circuit Mundial ITF Junior que es va disputar a les instal·lacions de l’Academia Sánchez-Casal.

El català, segon cap de sèrie, es va imposar a la final al murcià Antonio Javier Ayala, que no era cap de sèrie, per 6/3 i 6/1.

Per arribar a la final Biosca va derrotar al britanic Aswin Lizen per 6/3, 4/6 i 6/1. En segona ronda va superar al búlgar Vilian Petrov per 6/0 i 6/3. Ja a quarts de final, el nostre representant es va imposar a Sergio Martos per 7/6(2) i 6/3 mentre que a les semifinals es va desfer del també britànic Billy Harris, cinquè favorit, per 6/2 i 6/3.

Aquest és el primer torneig internacional que cau al sarró de David Biosca que l’any passat havia perdut la final del torneig de Palma Nova (Mallorca) encara en categoria cadet.

Pel que fa al torneig femení, el títol va ser per a la madrilenya Miriam Civera que malgrat no ser cap de sèrie va derrotar a la final a la tennista romanesa Oana Georgeta Simion, vuitena favorita, per 6/4 i 7/5.

Guanyadors de la Sámchez-Casal Junior Cup 2011.