Notícies

Daniel Taro s'endú la 7a edició de l'ITF Futures del Tennis Valldoreix

El tennista japonès resident a València Daniel Taro s’endú la final del torneig ITF Futures del Tennis Valldoreix en superar per 2 sets a 0 al resident a Sant Cugat, Steven Díez.

Daniel ha dominat el partit en tot moment tot i veure com Díez li posava les coses difícils en el primer set. Un cop assolit el primer, el japonès ha estat molt superior en el segon i ha guanyat el torneig després de quedar-se a les portes i perdre la final l’any passat.

El japonès Taro Daniel ha volgut posar terra per mig a l’inici del partit amb el 2 a 0, però Steven Díez no s’ha deixat intimidar i amb el mateix parcial ha aconseguit igualar el marcador. Daniel ha tornat a la càrrega i aquest cop ha fet un 3 a 0 per posar el 5 a 2 i ha disposat de la primera pilota de set, però un lluitador Díez ho ha impedit posant el 5 a 3 i tenint el servei favorable. De nou però, l’hispano-canadenc ha vist tallada ràpidament la seva reacció i Daniel li ha trencat el servei per endur-se el primer set (6-3).

El segon set ha tingut un dominador més clar i és que Taro Daniel no s’ha estat per romanços i amb molta facilitat ha posat el 4 a 0 que el deixava a només dos jocs del títol. L’orgull de Díez l’ha dut a fer el 4 a 1 i tot i que el campió ha fet el cinquè, el tennista resident a Sant Cugat ha posat el 5 a 2 arreglant el resultat. Amb el torneig gairebé a la mà, el japonès ha pogut certificar el títol fent el 6 a 2 definitiu i traient-se l’espina de la final perduda l’any passat.

Segueix-nos per les xarxes socials i afegeix-te als perfils de facebook, www.Facebook.com/FCatTennis i de twitter, @FCatTennis i podràs visualitzar les actualitzacions de la galeria fotogràfica!

Share