Notícies

Daldo Bonet, campió del IX Open de Coma-ruga

El tennista del RC de Polo, Daldo Bonet, es va proclamar, per tercera vegada consecutiva, campió del IX Open de Coma-ruga, una competició dotada amb 800€ en premis que es organitzada pel CT Comarruga Atlétic.

Bonet va derrotar a la final al seu company de club, Jeremy Lima, per 6/3 i 6/3.

La pluja va impedir, per primera vegada en l’historia del torneig, que es disputessin de forma regular les semifinals que van acabar jugant-se a les pistes del CT Barà que de forma gentil les va oferir a la organització.

En finalitzar el partit, els finalistes van fer entrega simbòlica de les pilotes utilitzades en la competició al SR.Josep Maldonado, President d’ESI-Raquetes Sense Fronteres i al mateix temps van rebre sengles samarretes solidaries de mans del President d’aquesta ONG.

En l’entrega de trofeus van ser presents el Sr.Benet Janer, alcalde de Vendrell, el Sr.Sergi Teruel, regidor d’esports, el Sr. Pere Lluis Bergada, delegat de la FCT a Tarragona, l’esmentat Sr. Josep Maldonado i el President del CT Comaruga Atlétic, Sr.Javier Gamero.

També van ser presents en el decurs del torneig,entre d’altres, el President del CT Barà, Sr.Lluis Hidalgo, el Sr.Antonio Pérez, Presidet del CT Calafell i el Sr. Edualdo Bonet, President del RC de Polo de Barcelona.

Daldo Bonet, campió del IX Open de Coma-ruga.

Share