Notícies

Curs monogràfic “Noves tendències en màrqueting digital i la seva aplicación en la gestió esportiva”

El proper 6 de juny l’Associació Catalana de Gestors Esportius (ACGEP) organitza el curs monogràfic “Noves tendències en màrqueting digital i la seva aplicació en la gestió esportiva” a l’Estadi del RCD Espanyol.

L’objectiu de l’acte és reflexionar sobre quines són les noves tendències del màrqueting esportiu i quines aplicacions pot tenir en la gestió esportiva des dels diferents sectors implicats en la gestió esportiva, així com intercanviar experiències amb altres experts/es del sector.

La inauguració de l’acte comptarà amb la presencia de Ivan Tibau, Secretari General de l’Esport del govern de la Generalitat de Catalunya i dins del transcurs del curs els assistents podran gaudir d’una visita guiada per l’Estadi RCD Espanyol.

Aquesta jornada tindrà el reconeixement de l’Escola Catalana de l’Esport, a tal efecte a tots els participants se’ls lliurarà un certificat vàlid com a crèdits de formació continuada.

Aforament limitat. Inscripció prèvia :

http://www.acgep.cat/ca/formulari-d-inscripcio-pel-curs-monografic-en-gestio-esportiva

Programa de la jornada i plànol d’accés:

http://www.acgep.cat/fitxer/551/PROGRAMA_CURS_ACGEP.pdf

Per a més informació:

http://www.acgep.cat/ca/noticies/2012/05/24/curs-monografic-en-gestio-esportiva-tendencies-en-marqueting-digital-i-la-seva-aplicacio-en-la-gestio-esportiva

Share