Notícies

Curs de Monitor Nacional de tennis, a Lleida

Després de dos anys sense realitzar-se, el Consell Català de l’Esport/Escola Catalana de l’Esport i la Federació Catalana de Tennis han convocat un nou curs de monitor nacional de tennis a Lleida. El curs es durà a terme al Sícoris Club, que cedirà les instal·lacions, tant les pistes com una aula, per tal de dur a terme les activitats programades.

Prèviament a l’inici del curs, els interessats hauran hagut de superar una prova d’accés de nivell tècnic, que es farà el dia 18 d’abril a les 11.00 hores també al Sícoris Club. El bloc específic del curs es desenvoluparà en format semi-presencial, del 25 d’abril al 29 de juliol.

Els dies concrets són: del 25 al 29 d’abril, del 2 al 6 de maig, el 9 de maig i el 6 de juny. El bloc comú correspon a l’Escola Catalana de l’Esport.

Els interessats en inscriure’s ho poden fer a través del correu electrònic lleida@fctennis.cat, tot i que la documentació que es demana en els requisits s’haurà de portar personalment a les instal·lacions de la FCT a la Caparrella. Per participar en aquest curs, cal tenir almenys 16 anys complerts en el moment de la inscripció.

monitor1

 

Share