Notícies

Curs de Direcció, Organització i Gestió d'Esdeveniments Esportius (2a edició)

La Universitat de Vic, en col·laboració amb l’empresa de comunicació i gestió esportiva Sunion Media SL, organitza durant els dies 25-29 de juny la segona edició d’aquest curs, que ja va proposar l’any passat amb notable acceptació.

El curs té com a objectiu principal oferir a l’alumnat els coneixements necessaris per desenvolupar amb garanties d’èxit una activitat, professional o amateur, en la gestió de tot tipus d’esdeveniments esportius, ja siguin de caràcter institucional com d’iniciativa privada, d’abast local, nacional o internacional i d’àmbit escolar, federatiu o d’alt nivell.

El curs pot complementar els estudis de Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport així com les competències d’actuació dels professionals de la gestió esportiva.

Mercès al suport i col·laboració de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i amb el Col·legi Oficial de Llicenciats en Educació Física (COPLEFC) tota persona que estigui en possessió d’una llicència en vigor expedida per una federació catalana esportiva o afiliats al col·legi gaudirà d’un 10% de descompte en la quota de matrícula.

Per ampliar informació:  http://www.uvic.cat/activitat/218.

i per tramitar l’ inscripció:http://dom.cat/4wn

Lloc: Universitat de Vic – Aula TS114

Durada: 25 h

Preu : 215,00 €

Share