Notícies

Culmina el 4t ITF Arcadi Manchón, el torneig més important a nivell tennístic de la Catalunya central

Gran afluència de gent durant totes les jornades del torneig, més de 1500 nens d’escoles i 360 nens del d’altres clubs han visitat el Torneig per veure els 96 jugadors de més de 20 nacionalitats diferents.

La IV edició del Torneig Arcadi Manchón celebrada a les pistes del Club Tennis Montbui del 23 al 31 de maig, ens a portat a una final d’individual que ha reunit als dos favorits del quadre final, el cap de sèrie número 1 i 2, Yasutaka Uchiyama (JPN) [ITF rànquing 277] i Gerard Granollers-Pujol (ESP) [ITF rànquing 320], respectivament.

L’enfrontament s’ha jugat a tres sets a causa de la igualtat màxima entre ambdós jugadors, tant en el primer com en el segon set s’ha disputat un tie break decisiu; el primer l’ha guanyat el japonès i el segon el català. Granollers ha iniciat el tercer set amb contundència obtenint l’avantatge d’un break i mantenint-lo fins al final del tercer set, on amb cinc jocs a tres, ha consolidat el segon break del set, guanyant d’aquesta manera el partit.

D’altra banda, durant la jornada d’avui i especialment en l’entrega de premis, s’ha pogut comptar amb la presència d’autoritats tant locals com autonòmics i/o estatals; com J. Manuel Aguilar, vicepresident del Club Tennis Montbui; Teodoro Romero, alcalde de Sta. Margarida de Montbui; Oriol Marcé, secretari del conseller d’esports de la Generalitat o Josep Maria Muñoz, en representació de la Federació Catalana de Tennis. Així com també del propi Arcadi Manchón, director del Torneig.

A més a més, per aquesta edició, l’equip de l’escola Top Tennis amb Arcadi Manchón, no han deixat de treballar per reinventar-se i millorar les activitats complementàries que giren entorn al Torneig, començant per un clínic que es va realitzar el passat 9 de maig, una jornada de tennis al carrer (16 de maig), una conferència del psicòleg esportiu Salvador Sibina, una jornada Special Olympics per a discapacitats, o la jornada de mini-tennis que s’ha celebrat abans de la final del Torneig

Fotos (clica)

Comunicació TOPTENNIS

Culmina el 4t ITF Arcadi Manchón, el torneig més important a nivell tennístic de la Catalunya central

Share