Cristina Mayorova campiona i Eduard Coronado finalista en el Nike Junior Tour de Valldoreix

La jugadora del Real Club Tennis Barcelona Cristina Mayorova es va proclamar campiona alevina del Nike Junior Tour que s’ha disputat durant la passada setmana Santa a les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix.

La Cristina es va desfer en la final, d’Inés Benito per el resultat de 63 64, i amb el que portem d’any la jove jugadora catalana s’ha proclamat campiona en els 3 tornejos del Circuit Nike Junior Tour disputats el 2013. Gran torneig el d’aquesta rosseta que entrena al CT Salt i de la que cal destacar la professionalitat amb la que afronta els entrenaments i la competició, així com una fortalesa mental i una mobilitat poc comunes en jugadores tan joves.

Destacable també és el paper fet per el jugador Eduard Coronado, que en aquesta ocasió es va haver de conformar amb ser finalista en la categoria aleví, doncs no va poder vèncer la final a un gran jugador com és Nicolàs Álvarez per el resultat de 62 64.

De nou es va posar de manifest el bon paper dels tennistes catalans en aquest torneig, i més si tenim en compte que tant en els quadres alevins com en els quadres infantils, hi varen estar presents els millors jugadors i jugadores nacionals.