Coronats els campions de Catalunya Sènior 5

Les finals del Campionat de Catalunya Sènior 5 disputades aquest cap de setmana a les instal·lacions del CIT Cornellà han coronat als seus campions en les categories +35, +45, +55 i +65.

En la categoria +35 el tennista Antonio Cano, CE Universitari i primer cap de sèrie, es va proclamar campió al imposar-se a l’Albert López, CN St. Andreu per 61 67(5) i 62.

Josep Oriol Vega, primer cap de sèrie de la categoria +45 va guanyar per un contundent 61 61 al tennista del CT Sant Andreu de la Barca i segon cap de sèrie Antonio Seoane Parrado.

La categoria +55 va proclamar campió a Ramon Canosa, primer cap de sèrie del CT de la Salut a l’imposar-se per 60 57 62 al tennista del CE Laietà Guillermo Cavanillas Mugica.

Gregorio Verdugo, primer cap de sèrie del CT de la Salut i Francisco Solana, cap de sèrie 2 del CE Mas-Ram van protagonitzar la final de la categoria +65.  El tennista del CT de la Salut es va proclamar campió per un contundent 61 61.

L’acte de lliurament de Trofeus va estar presidit per Joan Navarro, president de la FCT i per Carlos Punzano, membre de la Junta Directiva de la FCT.