Notícies

Coronado i Maristany guanyen el Máster Rafa Nadal Tour by Mapfre

Les pistes del CT Són Bessó de Cala Ratjada a Mallorca han estat seu de la La primera edició del circuit juvenil Rafa Nadal Tour by Mapfre que ha conclòs coronant als jugadors del RCT Barcelona – 1899 Guiomar Maristany en la prova sub’15 i a Eduard Coronado a la sub’13

Després de les proves celebrades al llarg de l’any a les ciutats de Sevilla, Barcelona i Madrid, al Màster Final van acudir els set millors tennistes de la temporada, i un vuitè que ho va fer en reconeixement als seus valors esportius, per a enfrontar-se en un quadre final eliminatori. Tenint en compte que ja en les proves inicials el nivell de joc en aquest circuit és molt alt, el fet d’imposar-se al Màster Final, lluitant contra els vuit millors de cada categoria a nivell nacional, té un enorme mèrit.

L’Eduard Coronado va competir en la categoria sub 13 i va patir en la seva estrena davant Jaime Caldes, a qui va superar amb moltes dificultats per un doble 7-6. En semifinals es va sentir de seguida més còmode i dominador per imposar-se a Pedro Vives per 6-1 7-5. I a la gran final va estar molt sòlid i concentrat per guanyar a Luis Gomar per 6-4 6-3. En categoria femenina Carlota Martínez Cirez va confirmar els pronòstics en la prova femenina vencent en la final a Maria Pagés, Cercle Sabadellès 1856.

Per la seva banda, la Guiomar Maristany va jugar la prova de sub 15 i va arrencar amb un clar avís per a navegants: doble 6-0 a Loreto Villalba. A continuació es va mostrar molt ferma davant Ares Llobera, a la qual va batre per 6-4 6-1. I a la final va mantenir el seu excel·lent nivell de joc per superar amb autoritat, 6-3 6-1, a una rival gens senzilla com Esther López, CT de la Salut.

El Rafa Nadal Tour és un circuit impulsat, com el seu nom indica, pel mateix tennista de Manacor. A més de fomentar el tennis d’alta competició entre joves tennistes, el circuit potencia entre els seus participants valors de formació humana i esportiva com l’esforç, la companyonia, la superació personal i l’educació.

Precisament els valors que en bona mesura expliquen l’èxit de Rafa Nadal com a tennista. A més, els beneficis econòmics derivats de la celebració d’aquest circuit serveixen per finançar projectes desenvolupats per la Fundació Rafa Nadal, que ofereixen programes d’educació mitjançant l’esport.

Font: RCTB-1899

Coronado i Maristany guanyen el Màster del RNT

Share