Notícies

Constitució del nou Senat del Tennis Català

Dissabte 20 d’abril el RC de Polo, en el marc de l’eliminatòria de la Fed Cup, va ser escenari de la constitució del Senat del Tennis Català pel període 2013-2016.

L’ objectiu del Senat és assessorar la FCT i a la seva Junta Directiva sobre tot allò que pensi i valori que és important pel tennis català. “Des de la Junta que presideixo volem donar-li el protagonisme que es mereix, i que complementi tot allò que cregui més important pel bé del futur del tennis català”. Va expresar Joan Navarro en la seva intervenció.

Per liderar la tasca d’aquest Senat, el president de la FCT va proposar a la Junta, que ho va ratificar unànimement, a en Joan Querol, actual President del CT Gimeno. “És una persona amb una llarga i compromesa trajectòria dins el tennis català, i coneix -com és evident- la realitat i necessitats del que són els fonaments del tennis català, els seus clubs.” Va afegir Navarro.

Joan Querol va agraïr la confiança depositada per part del president i de la Junta Directiva No cal dir que és una responsabilitat que m’honora i un compromís més per continuar treballant pel tennis, i en concret pel tennis català.”

Després del desenvolupament de la sessió els nou senadors del tennis català van acordar exercir les seves responsabilitats amb independència, rigor, i compromís cap al nostre esport: el tennis, i cap al nostre territori: els clubs catalans.

Share