Notícies

Coneix a la jugadora: Marina Bassols Ribera

Enmarcada en el programa de detecció de talents, fa uns anys la FCT va contactar amb el CT Blanes per tal d’elaborar un pla conjunt per el desenvolupament tennístic de la Marina.Nascuda a Blanes el 13 de desembre de 1999

Club: RCT Barcelona

Ranquing actual: 203

Enmarcada en el programa de detecció de talents, fa uns anys la FCT va contactar amb el CT Blanes per tal d’elaborar un pla conjunt per el desenvolupament tennístic de la Marina.

El seu entrenador i director tècnic del CT Blanes, Jordi Sala, va tenir una gran predisposició per desenvolupar un treball conjunt, seguint les seves directrius.

Durant la temporada 2010/2011 va passar a dependre de l’estructura tècnica de la Federació Catalana de Tennis a Girona amb en Marc Compte. Entrenava al Centre de Tecnificació evitant així, la deslocalització d’aquesta jove jugadora.

A partir de setembre de 2011 es va traslladar a Barcelona, entrenant a l’escola de competició de la Federació Catalana de Tennis sota les directrius d’en Roger Porta i l’Ivan Ortiz.

Per aquesta nova temporada continua formant part del nostre grup de competició, entrenant amb Paco Ferrer i Victor Sanchez.

Resultats destacats 2013:

Finalista Nike Junior Tour de Madrid

Campiona de Catalunya Babolat Cup

Resultats destacats 2012:

Campiona dobles TE S13 Les Petits Princes

Campiona dobles Babolat Cup Nacional

Campiona TTK Tarragona S14

Campiona d’Espanya per equips Infantils

Campiona dobles d’Espanya Infantil

Campiona de Catalunya S13

Quarts de final d’Espanya Infantil

Share