Notícies

Coneix a la jugadora Julia Payola Sucarrats

Enmarcada en el programa de detecció de talents, fa uns anys la FCT va contactar amb el CT Olot per tal d’elaborar un pla conjunt per el desenvolupament tennístic de la Júlia.Nascuda a Olot el 8 de Gener de 1998

Club: RCT Barcelona

Ranquing actual: 58

Enmarcada en el programa de detecció de talents, fa uns anys la FCT va contactar amb el CT Olot per tal d’elaborar un pla conjunt per el desenvolupament tennístic de la Júlia.

El seu entrenador i director tècnic del CT Olot, Jaume Illa, va tenir una gran predisposició per desenvolupar un treball conjunt, seguint les seves directrius i mica en mica deixant a la Júlia sota lat tutela de la FCT, donada les seves necessitats d’entrenaments i competició.

Finalment la Júlia va passar a dependre de l’estructura tècnica de Girona amb en Marc Compte, desenvolupant l’entrenament sense realitzar cap tipus de deslocalització, el seu club i en el Centre de Tecnificació de Girona.

Per aquesta nova temporada a passat a formar part de l’estructura tècnica de la Real Federació Española de Tenis i realitzant els seus entrenaments al CAR de Sant Cugat

Resultats destacats 2012:

Component de l’equip nacional Infantil

Quarts de final TE Winter Cup S14

Participació Ct Espanya Cadet

Semifinalista dobles Ct Espanya Cadet

Campiona d’Espanya Infantil individual i dobles

Semifinalista Catalunya Cadet

Campiona de Catalunya Infantil

Quarts de final TE S14 Tim Essone (Fra)

Quarts de Final TE S14 Maia  (Por)

Campiona TE S14 Stanley Cup (Rom)

Quarts de final Campionat d’Europa S14 Pilzen (Rep Tx)

Campiona TE S14 Sanchez Casal

Campiona Masters Nacional Infantil Nike Junior Tour

Classificada per disputar el Masters TE S14

Share