Notícies

Concentració de jugadors/es sub 15

Aquest dimarts a la tarda es va dur a terme una nova concentració de jugadors i jugadores de tot Catalunya a les instal.lacions de Accentennis Cornellà. En aquesta ocasió els participants convocats eren nascuts l’any 1997, i novament va ser un èxit.

Es varen convocar fins a 14 jugadors i 14 jugadores, i seguint la línia de la setmana anterior, on es van convocar als nascuts l’any 1999, es varen marcar dos torns de treball; uns començaven a pista fent partits marcats per la direcció esportiva, i els altres fent uns tests físics amb tècnics de la FCT. I posteriorment es produia canvi de torn.

Aquestes concentracions són molt positives, no només per tal que els tècnics de la FCT coneixin i vegin el nivel dels jugadors/es, sinó també per tal que els/les tennistes gaudeixin d’una jornada diferent i puguin experimentar noves sensacions, doncs molts d’ells no havien jugat mai en pistes cubertes.

Des de la Federació es segueix apostant per fer trobades d’aquest estil, i la següent parada tindrà lloc al CT Sabadell amb nens nascuts el 2001.

Share